Onze kraamzorg

Alles voor een onvergetelijke kraamtijd!

Veel liefde voor jou en ons vak

Baby’s & Zo Kraamzorg is een bewust kleinschalig kraamcentrum, waar persoonlijke aandacht, de beste zorg en al jullie wensen centraal staan.

Ongeacht waar je gaat bevallen, wij staan altijd met heel veel liefde en plezier voor jullie klaar. Jij bent bij ons geen nummer en wij leveren uitsluitend de kraamzorg die bij jou past en waar jij je prettig bij voelt. Ieder gezin heeft haar eigen vragen en wensen, daarom geven wij altijd in overleg met jou invulling aan de kraamweek. Wij komen graag tijdens de zwangerschap al bij jou thuis om kennis te maken en om al jullie wensen en verwachtingen voor de bevalling en kraamweek te bespreken. Voor al je vragen mag je altijd contact met ons opnemen. Na de bevalling kunnen jullie genieten van een gezellige, zorgeloze en onvergetelijk mooie kraamtijd.

Wij begrijpen wat jij belangrijk vindt en weten hoe belangrijk het is om terug te kunnen kijken op een mooie kraamtijd.

Thuisbevalling

Als je graag thuis wilt bevallen, dan zijn wij er bij om jullie en de verloskundige ondersteuning te bieden. Vragen tijdens je zwangerschap of gaat je bevalling beginnen? Je mag altijd telefonisch contact opnemen of een berichtje sturen via WhatsApp. Het nummer is 06 57 003 039.

Borst- of flesvoeding

Welke keuze je ook maakt, al onze kraamverzorgenden zijn opgeleid om jou de beste begeleiding en advies te geven op het gebied van borst- of flesvoeding. Wij zijn Baby Friendly gecertificeerd en volgen regelmatig scholingen. Ook onze lactatiekundige kan altijd om extra advies worden gevraagd.

Kleinschalig werkgebied en werkwijze

Wij verzorgen gezinnen in Breda en omstreken. Waaronder ook in Ulvenhout, Dorst, Bavel, Chaam, Strijbeek, Prinsenbeek, Oosterhout, Etten-Leur en Baarle-Nassau. Staat jouw werkgebied niet in het onderstaande kaartje? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Zorggarantie & Beroepsggeheim

Je kunt altijd rekenen op het aantal besproken zorguren tijdens de intake. Omdat onze kraamverzorgende bij jouw thuis zijn, vinden we het zeer belangrijk dat alles wat privé is privé blijven. Daarom hebben al onze kraamverzorgende een beroepsgeheim.

Taken van kraamzorg

Onze kraamverzorgende ondersteunt jou en je gezin zo veel mogelijk en sluit hierbij aan bij jullie wensen. Zij stemt met jullie af wat voor jullie belangrijk is. Daarnaast worden jullie klaargestoomd om je baby zelfstandig te kunnen verzorgen en de dagelijkse bezigheden weer kan oppakken.

Met liefde voor ons vak en personal touch maken wij het verschil

Meld je direct aan voor onze kraamzorg. We kijken er naar uit om voor jullie te mogen zorgen.