Ervaringen

Lees hieronder verschillende ervaringen van onze clienten.

Beoordeeld met een 9.7 door onze gezinnen

Meer cliënt ervaringen lees je ook op onze Facebookpagina en op Zorgkaart Nederland. Zelf jouw ervaring delen, klik hier.

Baby Astor

Ontzettend bedankt voor al het harde werk en de gezelligheid tijdens onze kraamweek! Je hebt ons echt super verwend! Dankzij jou hebben we op een hele fijne manier kunnen wennen aan onze kleine man Astor. Je bent een fantastische kraamverzorgster!

Baby Wies

Onwijs bedankt voor al je goede zorgen in de kraamweek. Je hebt ons echt geweldig verzorgd en verwent, We hebben ontzettend veel gehad aan alle tips en adviezen. Oprecht dankjewel! 

Baby Frie

Dank je wel voor al je goede zorgen. We hebben erg veel gehad aan al je deskundigheid, tips en trucs. Voor ons als nieuwbakken ouders erg waardevol, Dank voor alle gezellige momenten!

Baby Julie

Wat was het fijn dat jij er was! Al zijn we dan al een beetje “handig” ik voelde me bij thuiskomst totaal “onthand” jij was er om structuur aan te brengen en om ons het verloren kraamgevoel terug te geven. Bedankt daarvoor! Bedankt voor je steun, luisterd oor en hulp bij het werk wat hier bleef liggen.

Met liefde voor ons vak en personal touch maken wij het verschil

Meld je direct aan voor onze kraamzorg. We kijken er naar uit om voor jullie te mogen zorgen.