Vacature

Al een baan in de zorg en wil je werken in de kraamzorg? Dit is je kans!

Heb je al ervaring in de zorg en ligt je hart meer bij de kraamzorg?​

Na het succes en alle positiviteit die de vorige klas met zich meebracht, starten we opnieuw met omscholen in november 2021. Als je de switch maakt, kom je gelijk op de eerste dag bij ons in dienst en start je met een combinatie van leren/werken. Het meeste leer je in de praktijk en binnen 6 maanden ben je helemaal omgeschoold. Wie weet maak jij binnenkort deel uit van onze gezellige familie, met te gekke bedrijfsuitjes en een hele fijne werksfeer. Werken in de kraamzorg is een bijzonder en dankbaar beroep.

Jouw rol als kraamverzorgende

Baby’s & Zo Kraamzorg is een bewust kleinschalig kraambureau, waar een één op één begeleiding, persoonlijke aandacht en onze cliënten centraal staan. Als kraambureau houden we van zo min mogelijk bureaucratie. Als kraamverzorgende werk je wensgericht en zorg je voor een gezellige kraamperiode. Je ondersteunt het gezin met praktische adviezen en persoonlijke zorg. Ben jij die enthousiaste en flexibel inzetbare professional met passie voor het vak kraamzorg die onze gezinnen een onvergetelijke start geeft? Dan ben je bij ons van harte welkom!
Een video over het werk als kraamverzorgende, gemaakt door de landelijke brancheorganisatie van de kraamzorg.

Wat vragen we?

Wat bieden wij?

Neem gerust contact op om vrijblijvend de mogelijkheden en voordelen van Baby’s & Zo Kraamzorg te bespreken. De koffie staat altijd klaar. Als je vragen hebt kun je altijd bellen of een WhatsApp bericht sturen op 076-4444001. Als je solliciteert nemen we gelijk contact met je op om geheel vrijblijvend kennis te maken.