Kwaliteit, onze basis

We vertellen je graag met over onze kwaliteitszorg.

Strenge controle op kwaliteit

Onze professionele kraamverzorgenden zijn op basis van strenge selectie aangenomen en staan geregistreerd in het kwaliteitsregister van het Kenniscentrum Kraamzorg. Wij zijn in het bezit van het HKZ keurmerk (ISO 9001) en laten daarmee zien dat onze kraamzorg aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen voldoet.

Volledige en persoonlijke zorg

Wij bieden altijd volledige zorg van uitstekende kwaliteit, ook als de bevalling of kraamtijd niet helemaal loopt zoals verwacht. Bijvoorbeeld in het geval van een keizersnede, couveuse nazorg, meerlingenzorg of kraamzorg bij adoptie. Omdat wij een kleinschalige organisatie zijn, kunnen we jullie de persoonlijke aandacht geven die in deze situaties zo belangrijk is. Ook werken onze kraamverzorgenden digitaal met tablets en houden daardoor meer tijd over voor jullie als gezin. Bovendien krijgt iedere cliënt een zorgconsulent die je altijd mag bellen als je een vraag hebt.

Continue blijven ontwikkelen

Onze actieve cliëntenraad geeft ons adviezen over de verbetering van onze kraamzorg. Wij blijven dus werken aan zorg van hoge kwaliteit waarbij de nadruk ligt op vertrouwen en een persoonlijke benadering. Het is niet voor niets dat onze cliënten ons gemiddeld beoordelen met een 9,7.

Met liefde voor ons vak en personal touch maken wij het verschil

Meld je direct aan voor onze kraamzorg. We kijken er naar uit om voor jullie te mogen zorgen.