Kraamzorg in Roosendaal

Over onze kraamzorg, met wie wij samenwerken en waar wij voor staan.

Kleinschalig kraambureau met veel persoonlijke aandacht

Wat een geluk, je verwacht een kindje. Gefeliciteerd! Baby’s & Zo Kraamzorg biedt jou zowel tijdens als na de zwangerschap de beste zorg aan. Wist je dat wij nooit meer cliënten aannemen dan we kunnen verzorgen en onze kraamverzorgenden allemaal uit de buurt komen? Zo krijg jullie altijd de aangevraagde uren en zorgen we dat de kraamtijd een onbezorgde, ontspannen en onvergetelijke tijd wordt. Ook wanneer de kleine nog niet is geboren, staan wij voor jou en je gezin klaar. Bijvoorbeeld met onze persoonlijke kennismaking bij jou thuis, een ruim aanbod aan cursussen, Dunstan Babytaal, babymassage en vroegtijdige partusassistentie.

Unieke samenwerking

In Roosendaal hebben we een goede samenwerking met Bib Verloskundigen, Verloskundigen Zuidwesthoek, Sifra Verloskundigen, Verloskundigen voor Jou, Atermis, Zuidwesthoek en Reimerswaal. Ongeacht waar je gaat bevallen, jullie kraamverzorgende komt graag assisteren. Dit doen we zowel bij jou thuis als in het Bravis Moeder & Kindcentrum, wat ook voor onze kraamverzorgende bekend terrein.

Alles voor de gezelligste kraamtijd

Hieronder een korte sfeerimpressie van onze kraamverzorgenden. Tijdens de kennismaking kunnen jullie alle wensen aan ons kenbaar maken voor de kraamtijd, wij proberen een zo goed mogelijke match te maken!

Kom gerust eens bij ons op de koffie

Vrijblijvend eens kennismaken of op de koffie. Je mag altijd langs komen op ons kantoor of even met ons bellen. Ook als het niet meezit, mag je ons altijd bellen. Zowel voor, tijdens als na de kraamtijd.

Waar in Roosendaal zijn we actief?

De gehele regio Roosendaal valt onder ons werkgebied, denk daarbij ook aan Oudenbosch, Rucphen en Hoeven. Val je net buiten het onderstaande plaatje? Bel ons gerust en we kijken graag of we nog een plekje voor jullie hebben.

Met liefde voor ons vak en personal touch maken wij het verschil

Meld je direct aan voor onze kraamzorg. We kijken er naar uit om voor jullie te mogen zorgen.