Kleinschalige kraamzorg

Wat je mag verwachten van onze kraamzorg.

Over onze persoonlijke en warme aanpak

Onze kleinschalige kraamzorgorganisatie scoort als een van de beste aanbieders in de kraamzorg op Zorgkaart Nederland. En dat is niet zomaar. Jullie krijgen altijd de aangevraagde uren en zorgen we dat de kraamtijd een onbezorgde, ontspannen en onvergetelijke tijd wordt. De kraamverzorgende laat jullie kennismaken met de beginselen van babymassage. Je bouwt daarmee een hechtere band op en het zorgt voor minder krampjes bij je baby. Ook ondersteunen we bij het leren begrijpen van jullie baby. Wil hij drinken, heeft hij krampjes of is hij gewoon heel moe? Met behulp van Dunstan Babytaal leren jullie de eerste geluidjes van je baby te herkennen en juist te interpreteren. Dit kan overmatig huilen van jullie baby voorkomen. Het goed begrijpen van je baby geeft rust én zelfvertrouwen voor jullie als kersverse ouders. Het resultaat is een onbezorgde start.

Uitzetlijst, jezelf goed voorbereiden

Jij wilt natuurlijk ontspannen je kraamtijd ingaan. Wij helpen je graag om goed van start te gaan. In de uitzetlijst van de Consumentenbond staan alle benodigdheden om goed voorbereid te zijn.

Met welke verloskundigen wij samenwerken

Als je kiest voor een kraamzorgorganisatie, is het belangrijk dat de verloskundige en kraamverzorgende elkaar goed kennen en weten wat ze van elkaar kunnen verwachten.

Kleinschalig werkgebied

Uitsluitend verzorgen we gezinnen in Breda en omstreken, daaronder valt ook Ulvenhout, Dorst, Bavel, Chaam, Strijbeek, Prinsenbeek, Oosterhout, Etten-Leur, Baarle-Nassau, Terheijden, Dongen, Rijen, Etten-Leur, Gilze, Alphen, Zevenbergen en Oudenbosch. Woon je net buiten ons werkgebied en wil je jezelf inschrijven? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Met liefde voor ons vak en personal touch maken wij het verschil

Meld je direct aan voor onze kraamzorg. We kijken er naar uit om voor jullie te mogen zorgen.