Informatie

Baby's & Zo Kraamzorg is een bewust kleinschalig kraamcentrum, waar zoveel mogelijk een één op één begeleiding, persoonlijke aandacht en uw wensen centraal staan.

Baby's & Zo Kraamzorg is een geregistreerd kraamcentrum en is aangesloten bij alle zorgverzekeraars, u kunt zich bij ons direct aanmelden voor kraamzorg. Naast de reguliere kraamzorg zijn wij tevens gecertificeerd en gespecialiseerd in Natuurlijke Kraamzorg en het vakkundig begeleiden bij het geven van borstvoeding. Al onze cliënten kunnen rekenen op een één op één begeleiding van 1 kraamverzorgende gedurende de gehele kraamperiode.

Wij zijn van mening dat Kraamzorg absoluut geen "one size fits all" product is en daarom leveren wij kraamzorg die bij u past en waar u zich prettig bij voelt. Ieder gezin heeft haar eigen vragen en wensen, daarom geven wij altijd in overleg met u invulling aan de kraamweek. Uw kraamverzorgende komt al aan het begin van uw zwangerschap om kennis te maken en om uw wensen en verwachtingen voor de bevalling en kraamweek te bespreken. Indien gewenst zal zij bij de bevalling aanwezig zijn om u te ondersteunen. Na de bevalling kunt u samen met uw gezin genieten van een gezellige, zorgeloze en onvergetelijk mooie kraamtijd.

Baby's & Zo Kraamzorg begrijpt wat u belangrijk vindt en wij weten hoe belangrijk een mooie kraamtijd is. Baby's & Zo Kraamzorg begeleidt u op professionele wijze en met heel veel liefde voor het vak. Wij zorgen er persoonlijk voor dat u alle aandacht krijgt die u verdient en nodig heeft. Ook tijdens feestdagen of in de vakantieperiodes zullen wij er voor u zijn. U bent bij Baby's & Zo Kraamzorg verzekerd van een goede start en een unieke kraamtijd. Wij maken van uw kraamweek een feestje!

Kraamzorg waarbij u zich thuis voelt!