Borstvoeding

Cursusinformatie

Cursusinformatie

Tijdens de cursus Borstvoeding leren de aanstaande ouders waarom het belangrijk is om je pasgeboren baby borstvoeding te geven. Aanleggen in het eerste uur, huid op huid contact en signalen herkennen van de baby komen uitgebreid aan bod. Hoe neem je de eerste dagen een comfortabele voedingshouding aan ook al ben je gehecht en hoe kun je je baby voeden als je terug komt uit het ziekenhuis?
En als het pijn doet of als de borstvoeding niet goed op gang komt, wat kun je dan doen om toch zelf te blijven voeden? Tijdens deze voorlichting krijgen ouders behalve de theoretische onderbouwing bij borstvoeding ook praktische tips om de borstvoeding tijden de kraamtijd een succes te maken.
De cursussen worden georganiseerd op ons kantoor, Dorpstraat 63 in Ulvenhout. Deelname is kosteloos voor cliënten van Baby’s & Zo Kraamzorg en de cursus wordt gegeven door een verloskundige. Er is veel ruimte om vragen te stellen. Wil je je partner meenemen? Geef hem dan apart op. Zo weten we vanwege de corona maatregelen hoeveel mensen er aanwezig zijn.