Borstvoeding

Cursusinformatie

Cursusinformatie

Tijdens de cursus Borstvoeding leren de aanstaande ouders waarom het belangrijk is om je pasgeboren baby borstvoeding te geven. Aanleggen in het eerste uur, huid op huid contact en signalen herkennen van de baby komen uitgebreid aan bod. Hoe neem je de eerste dagen een comfortabele voedingshouding aan ook al ben je gehecht en hoe kun je je baby voeden als je terug komt uit het ziekenhuis?
En als het pijn doet of als de borstvoeding niet goed op gang komt, wat kun je dan doen om toch zelf te blijven voeden? Tijdens deze voorlichting krijgen ouders behalve de theoretische onderbouwing bij borstvoeding ook praktische tips om de borstvoeding tijden de kraamtijd een succes te maken.
Vanwege het coronavirus zullen de cursussen tot 29 april 2021 online worden gegeven. Deelname is alleen voor cliënten van Baby’s & Zo Kraamzorg. Wanneer je de cursus hebt afgerond, kun je een goodiepack ophalen op ons kantoor in Ulvenhout. De cursus wordt georganiseerd door een verloskundige en er is veel ruimte om vragen te stellen.