Coronavirus

Je kunt op deze pagina meer vinden over hoe wij omgaan met het coronavirus.

Informatie over het Coronavirus

Baby’s & Zo Kraamzorg doet er alles aan om nieuwe besmettingen met het coronavirus te voorkomen. Om onze medewerkers, het kraamgezin en visite te beschermen, hebben we op basis van de richtlijnen van het RIVM en in samenspraak met onze partners in de regio afspraken gemaakt. Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt. Laatste update: 13 juli 2020.

Intakegesprekken

Intakegesprekken zullen gewoon weer thuis doorgaan. Heb jij of één van je gezinsleden klachten? Dan zullen we in plaats van een huisbezoek een videogesprek inplannen.  Je krijgt dezelfde informatie en adviezen, alleen dan op afstand via een videoverbinding.

Kraamzorg

De kraamzorg gaat zoveel mogelijk door. Als de kraamverzorgende in contact is gekomen met iemand die het coronavirus heeft, wordt deze uit veiligheid niet meer ingezet. Bij eventuele tekorten proberen we kraamverzorgenden zoveel mogelijk te verspreiden om iedereen de zorg te kunnen bieden die nodig is.

Kraamvisite

Goed nieuws. Kraambezoek is weer welkom. Alleen indien er geen (verdenking op) besmetting is en 1,5 meter afstand kan worden gehouden. Wel vragen we je rekening te houden om zo min mogelijk bezoek in huis te laten als de kraamverzorgende aan het werk is.

Met liefde voor ons vak en personal touch maken wij het verschil

Meld je direct aan voor onze kraamzorg. We kijken er naar uit om voor jullie te mogen zorgen.