Coronavirus

Tijdens de coronapandemie staat Baby’s & Zo Kraamzorg voor jou klaar.

Kraamzorg en het coronavirus, laatste update 26 januari 2022

De nieuwe maatregelen hebben geen effect op jouw kraamtijd. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM zorgvuldig op en zorgen dat onze kraamverzorgenden continue op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Wij onderhouden veel contact met ketenpartners zoals het ziekenhuis, jouw verloskundige en andere kraamzorgorganisaties om gezamenlijk beleid te maken en verdere verspreiding te voorkomen. De maatregelen die bij de coronamaatrdegelen horen kun je vinden in een overzichtelijk schema van de Rijksoverheid.

Veelgestelde vragen

Wij bieden je ook tijdens de corona pandemie alle aangevraagde uren kraamzorg aan. Een van onze pijlers is dat we nooit meer cliënten aannemen dan dat we kunnen voorzien van de zorg, daarmee ben jij verzekerd van een geweldige kraamtijd.

Baby’s & Zo Kraamzorg levert dan aangepaste kraamzorg, de kraamverzorgende doet uitsluitend de medisch noodzakelijke handelingen. De rest van de kraamzorg wordt aangevuld met zorg op afstand.

Onze kraamverzorgenden hebben een plicht om zich te melden wanneer ze lichte klachten ontwikkelen van het coronavirus. De kraamverzorgende wordt dan niet meer ingezet en getest.

Op basis van (beperkt) onderzoek lijkt het erop dat er geen verhoogde kans bestaat op miskramen of stilgeboortes.

Met liefde voor ons vak en personal touch maken wij het verschil

Meld je direct aan voor onze kraamzorg. We kijken er naar uit om voor jullie te mogen zorgen.